Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Gebruik het draadloze netwerk > Uw apparaat configureren voor een draadloos netwerk met behulp van de installatiewizard op de computer

Uw apparaat configureren voor een draadloos netwerk met behulp van de installatiewizard op de computer

Gerelateerde modellen:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Windows

1. Download het installatieprogramma van de pagina Downloads voor uw model op support.brother.com.
  2. Volg de aanwijzingen op het scherm.
  3. Selecteer Draadloze netwerkverbinding (wifi) en klik daarna op Volgende.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm.

De instellingen voor het draadloze netwerk zijn nu geconfigureerd.

Mac

1. Download het installatieprogramma van de Setup Wizard voor draadloze apparaten Downloads voor uw model op support.brother.com.
  2. Dubbelklik op het pictogram Setup Wizard voor draadloze apparaten.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm.

De instellingen voor het draadloze netwerk zijn nu geconfigureerd.