Home > Brother iPrint&Scan voor Windows en Mac > Overzicht Brother iPrint&Scan

Overzicht Brother iPrint&Scan

Gebruik Brother iPrint&Scan voor Windows en Mac om te scannen vanaf een computer.

Het volgende scherm is een voorbeeld van Brother iPrint&Scan voor Windows. U kunt dit programma gebruiken om documenten te scannen en de status van het apparaat weer te geven. Het werkelijke scherm kan er anders uitzien, afhankelijk van de versie van de toepassing.

• Windows

Ga naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com om de nieuwste toepassing te downloaden.

• Mac

Download en installeer Brother iPrint&Scan via de App Store.