Home > Scannen > Scan vanaf uw computer (Mac) > Scannen met Brother iPrint&Scan (Mac)

Scannen met Brother iPrint&Scan (Mac)

Gebruik op een Mac Brother iPrint&Scan om vanaf de computer te scannen. Download en installeer Brother iPrint&Scan via de App Store.
  1. Klik in de menubalk Finder op Ga>Programma’s en dubbelklik vervolgens op het pictogram van iPrint&Scan.
    Het scherm van Brother iPrint&Scan verschijnt.
  2. Als u Brother-apparaat niet is geselecteerd, klikt u op de knop Selecteer uw apparaat en volgt u verder de aanwijzingen op het scherm om uw Brother-apparaat te selecteren.
  3. Klik op het pictogram Scan en volg daarna de aanwijzingen op het scherm om uw documenten te scannen.