Home > Scannen > Scan vanaf uw computer (Windows) > Scannen met Brother iPrint&Scan (Windows)

Scannen met Brother iPrint&Scan (Windows)

Gebruik Brother iPrint&Scan (voor Windows) om vanaf een Windows-computer te scannen. Ga naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com om de toepassing te downloaden.
  1. Start Brother iPrint&Scan. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Windows 10

Klik op image>Brother>Brother iPrint&Scan.

• Windows 8.1

Klik op Brother iPrint&Scan.

• Windows 7

Klik op image (Starten)>Alle programma's>Brother iPrint&Scan.

2. Als u Brother-apparaat niet is geselecteerd, klikt u op de knop Selecteer uw apparaat en volgt u verder de aanwijzingen op het scherm om uw Brother-apparaat te selecteren.
  3. Klik op het pictogram Scan en volg daarna de aanwijzingen op het scherm om uw documenten te scannen.