Hjem > Fejlfinding > Nulstil Brother-maskinen

Nulstil Brother-maskinen

Vælg blandt følgende nulstillingsfunktioner:

• Nulstilling af maskinen

Udfør en maskinnulstilling for at nulstille eventuelle maskinindstillinger, som du har ændret.

Netværksindstillinger påvirkes ikke af denne nulstilling.

• Nulstilling af netværk

Brug nulstilling af netværk til at gendanne netværksindstillinger, herunder adgangskode-og IP-adresseoplysninger, til fabriksindstillingerne.

• Nulstilling af adressebog (ADS-4700W/ADS-4900W)

Nulstil adressebogen for at slette alle eksisterende kontaktoplysninger.

ADS-4300N

1. Gør et af følgende:
    • Windows

Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis det ikke allerede markeret). Klik på Værktøjer i venstre navigationslinje, og klik derefter på Fjernkonfiguration.

• Mac

I Finder-menubjælken skal du klikke på >Programmer>Brother, vælge navnet på din model og derefter dobbeltklikke på ikonet Brother Remote Setup.

Hvis dialogboksen Opdag enheder åbnes, skal du vælge navnet på din model og derefter klikke på Tilslut.
  2. Klik på menuen Maskin-info i venstre navigationsrude.
  3. Klik på knappen Nulstil i Nulstilling af maskine.
  4. Klik på OK for at lukke vinduet Fjernindstilling.
image

Du skal bruge webbaseret administration til at nulstille maskinens netværksindstillinger.

ADS-4700W/ADS-4900W

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Første konfiguration]>[Nulstil].
  2. Tryk på den ønskede nulstillingsindstilling.
  3. Tryk på [OK] i to sekunder for at genstarte maskinen.