Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Nulstilling af netværksindstillingerne til fabriksstandard

Nulstilling af netværksindstillingerne til fabriksstandard

Du kan bruge maskinens kontrolpanel eller webbaseret administration til at nulstille maskinens netværksindstillinger til dens standardfabriksindstillinger. Dette nulstiller alle oplysninger, f.eks. adgangskode og IP-adresse.
image
  • Denne funktion gendanner alle kabelforbundne og trådløse netværksindstillinger (kun understøttede modeller) til fabriksindstillingerne.

ADS-4300N

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive adgangskoden i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Administrator>Reset Menu (Nulstil menu).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Klik på Reset (Nulstil) under Network (Netværk).
    Meddelelsen til bekræftelse af nulstilling vises.
  6. Klik på Yes (Ja) for at genstarte maskinen.
    image
    Åbn frontlågen, og tryk på og hold image (Scan til USB) nede i fem sekunder for at nulstille netværksindstillingerne til fabriksstandard ved hjælp af maskinens betjeningspanel.

ADS-4700W/ADS-4900W

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Netværk]>[Netværksnulstilling].
    Meddelelsen til bekræftelse af nulstilling vises.
  2. Tryk på [OK] i to sekunder.
    Maskinen genstarter.