Scanning med Webtjenester fra Brother-maskinen (Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10)

ADS-4300N

Hvis du har installeret driveren til scanning via webtjenester, vises den menu, der giver dig mulighed for at bruge webtjenester til scanning, i feltet Destination, når du klikker på Scan to Network Device (Scan til netværksenhed) i webbaseret administration.
  1. Indlæs dit dokument.
  2. Tryk på image, image eller image, som du har tilknyttet funktionen Web Service-scanning til.
    Maskinen begynder at scanne.

ADS-4700W/ADS-4900W

Hvis du har installeret driveren til scanning via webtjenester, kan du få adgang til scanningsmenuen Webtjenester på Brother-maskinens display.

Visse tegn i meddelelserne på displayet bliver muligvis erstattet af mellemrum, hvis sprogindstillingerne i dit operativsystem er anderledes end på Brother-maskinen.

1. Indlæs dit dokument.
  2. Tryk på [WS Scan].
  3. Tryk på den type scanning, du vil udføre.
  4. Tryk image eller image for at få vist computerens navn, hvortil du ønsker at sende data, og indtast derefter computernavnet.
  5. Tryk på [Start].

Maskinen starter scanningen.