Hjem > Scan (Scanning) > Scanning med scanningsgsfunktioner på Brother-maskinen > Webtjenester til scanning på dit netværk (Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10) > Brug Webtjenester til at installere drivere, der bruges til scanning (Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10)

Brug Webtjenester til at installere drivere, der bruges til scanning (Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10)

Brug Webtjenester til at overvåge scannere på netværket.
  • Kontroller, at du har installeret Brother-softwaren og -driverne.
  • Kontroller, at værtscomputeren og Brother-maskinen befinder sig på samme undernet, eller at routeren er konfigureret korrekt til overførsel af data mellem de to enheder.
  • Du skal konfigurere IP-adressen på din Brother-maskine, før du konfigurerer denne indstilling.
  1. Gør et af følgende:
    • Windows 10

Klik på image>Windows System>Kontrolpanel. I Hardware og lyd-gruppen skal du klikke på Tilføj en enhed.

• Windows 8.1

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Klik på Indstil>Skift pc-indstillinger>PC og devices>Enheder>Tilføj en enhed, når menulinjen vises.

Maskinens webtjenestenavn vises.

• Windows 7

Klik på image(Start)>Kontrolpanel>Netværk og internet>Vis computere og enheder på netværket.

Maskinens webtjenestenavn vises sammen med scannerikonet.

Højreklik på den maskine, der skal installeres.

image
    Webtjenestenavnet for Brother-maskinen er dit modelnavn og MAC-adressen (Ethernet-adressen) for din maskine (f.eks. Brother XXX-XXXXX (modelnavn) [XXXXXXXXXXXX] (MAC-adresse/Ethernet-adresse)).
  2. Gør et af følgende:
    • Windows 8.1/Windows 10

Vælg den maskine, du vil installere, og følg derefter vejledningen på skærmen.

• Windows 7

Klik på Installer i den viste menu.

image
    Klik på Fjern eller image (Fjern enhed) for at afinstallere drivere.