Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använda det trådlösa nätverket > Konfigurera maskinen för ett trådlöst nätverk med hjälp av konfigurationsguiden från din dator

Konfigurera maskinen för ett trådlöst nätverk med hjälp av konfigurationsguiden från din dator

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W

Windows

1. Hämta installationsprogrammet från din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com.
  2. Följ anvisningarna på skärmen.
  3. Välj Trådlös nätverksanslutning (Wi-Fi) och klicka sedan på Nästa.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.

Du har nu slutfört den trådlösa nätverksinstallationen.

Mac

1. Hämta Installationsguide för trådlösa enheter från din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com.
  2. Dubbelklicka på ikonen Installationsguide för trådlösa enheter.
  3. Följ anvisningarna på skärmen.

Du har nu slutfört den trådlösa nätverksinstallationen.