Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använda det trådlösa nätverket > Konfigurera maskinen för ett trådlöst nätverk med hjälp av konfigurationsguiden från din mobila enhet

Konfigurera maskinen för ett trådlöst nätverk med hjälp av konfigurationsguiden från din mobila enhet

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
  1. Gör något av följande:
    • Android-enheter

Hämta och installera Brother Mobile Connect från Google Play.

• Alla iOS- eller iPadOS-enheter inklusive iPhone, iPad och iPod touch

Hämta och installera Brother Mobile Connect från App Store.

2. Starta Brother Mobile Connect och följ anvisningarna på skärmen för att ansluta den mobila enheten till Brother-maskinen.