Hem > Rutinunderhåll > Byta förbrukningsmaterial > Kontrollera utbytesintervallet för dina förbrukningsmaterial

Kontrollera utbytesintervallet för dina förbrukningsmaterial

Kontrollera skannerns delar regelbundet för att bibehålla skanningskvaliteten.

ADS-3100/ADS-4100

1. Gör något av följande:
    • Windows

Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på Verktyg i vänster navigationsfält och klicka sedan på Fjärrinställning.

• Mac

I menyfältet Finder klickar du på >Program>Brother, väljer ditt modellnamn och dubbelklickar sedan på ikonen Brother Remote Setup.

Om dialogrutan Upptäcka enheter visas väljer du ditt modellnamn och klickar sedan på Anslut.
    image
    Om skannern är ansluten via ett nätverk rekommenderar vi att du använder Webbaserad hantering för att kontrollera informationen.
  2. Tryck på Maskininformation i vänster navigationsfält för att kontrollera matningsrullens återstående livslängd (exemplet nedan använder Windows).
    image

ADS-3300W/ADS-4500W

• Tryck på image [Inställningar]>[Maskininfo.]>[Användningsräknare].
    LCD-skärmen visar [Räkneverk för rulle].
image
Om LCD-skärmen indikerar att det är dags att byta ut matningsrullen, rekommenderar vi att du beställer ett ersättningsrullkit så att du har det tillgängligt.