Hem > Introduktion till din Brother-maskin > Översikt över kontrollpanelen

Översikt över kontrollpanelen

ADS-1300

image
  1. Felindikator
    Blinkar när skannern hittar ett fel.
  2. image (På/Av)
    Tryck på image när du vill slå på skannern.
    Tryck ned image när du vill stänga av skannern.
  3. image (Stopp)
    Tryck på den här knappen om du vill stoppa den aktuella åtgärden och återgå till beredskapsläge.
  4. Enhetens skanningsknappar
    • image Knapp 1

Tryck på image för att utföra funktionen ”Skanna till” efter att du har tilldelat den till denna knapp. Du kan tilldela en av dessa ”Skanna till”-funktioner för att använda image som en genväg:

• Skanna till USB
      • Skanna till PC

Tilldela den funktion du vill till image med hjälp av Fjärrinställning.

• image Knapp 2/image knapp 3

Tryck på image eller image för att utföra funktionen ”Skanna till PC”. Du kan tilldela inställningar för alternativet ”Skanna till PC” för att använda image eller image som en genväg.

För att ändra andra skanningsinställningar (till exempel filtyp och upplösning) till image när den är tilldelad som ”Skanna till PC”, image eller image startar du Brother iPrint&Scan, väljer din skanner och klickar sedan på Maskinskanningsinställningar-knappen.

image
    • Installera ett skanningsprogram (till exempel Brother iPrint&Scan) och konfigurera inställningarna med programmet innan du skannar från skannern.
    • Om skannern är ansluten via ett nätverk rekommenderar vi att du använder Webbaserad hantering för att konfigurera inställningen för Skanningsdestination.
  5. USB LED
    Den lyser när funktionen Skanna till USB finns tillgänglig.
  6. Matarväljare (image (dokumentmatarläge)/image (plastkortsläge))
    För reglaget för att välja skannerns matarläge.

ADS-1350W

image
  1. Felindikator
    Blinkar när skannern hittar ett fel.
  2. image (På/Av)
    Tryck på image när du vill slå på skannern.
    Tryck ned image när du vill stänga av skannern.
  3. image (Stopp)
    Tryck på den här knappen om du vill stoppa den aktuella åtgärden och återgå till beredskapsläge.
  4. image (WPS)
    Om din trådlösa åtkomstpunkt/router har stöd för WPS (Wi-Fi Protected Setup) trycker du på image för att ansluta din maskin till den trådlösa åtkomstpunkten/routern.
  5. Wi-Fi-lampa
    • Den lyser när maskinen är aktiverad för ett trådlöst nätverk.
    • Den fortsätter vara tänd när maskinen är ansluten till en trådlös åtkomstpunkt eller till det trådlösa nätverket med Wireless Direct.
  6. Enhetens skanningsknappar
    • image Knapp 1

Tryck på image för att utföra funktionen ”Skanna till” efter att du har tilldelat den till denna knapp. Du kan tilldela en av dessa ”Skanna till”-funktioner för att använda image som en genväg:

• Skanna till USB
      • Skanna till PC
      • Skanna med WS

Tilldela den funktion du vill till image med Fjärrinställning eller Webbaserad hantering.

• image Knapp 2/image knapp 3

Tryck på image eller image för att utföra funktionen ”Skanna till PC”. Du kan tilldela inställningar för alternativet ”Skanna till PC” för att använda image eller image som en genväg.

För att ändra andra skanningsinställningar (till exempel filtyp och upplösning) till image när den är tilldelad som ”Skanna till PC”, image eller image startar du Brother iPrint&Scan, väljer din skanner och klickar sedan på Maskinskanningsinställningar-knappen.

image
    • Installera ett skanningsprogram (till exempel Brother iPrint&Scan) och konfigurera inställningarna med programmet innan du skannar från skannern.
    • Om skannern är ansluten via ett nätverk rekommenderar vi att du använder Webbaserad hantering för att konfigurera inställningen för Skanningsdestination.
  7. USB LED
    Den lyser när funktionen Skanna till USB finns tillgänglig.
  8. Matarväljare (image (dokumentmatarläge)/image (plastkortsläge))
    För reglaget för att välja skannerns matarläge.

ADS-1800W

image
  1. image (På/Av)
    Tryck på image när du vill slå på skannern.
    Tryck ned image när du vill stänga av skannern. Pekskärmen visar [Stänger av] innan den stängs av.
  2. image (Tillbaka)
    Tryck för att gå tillbaka till föregående skärm eller meny.
  3. image (Hemknapp)
    Tryck på den här knappen när du vill gå tillbaka till hemskärmen och beredskapsläget.
  4. image (Stopp)
    Tryck på den här knappen om du vill stoppa eller avbryta den aktuella åtgärden och återgå till beredskapsläge.
  5. Pekskärms-LCD
    Du kommer åt menyer och alternativ genom att trycka på pekskärmen.
  6. Matarväljare (image (dokumentmatarläge)/image (plastkortsläge))
    För reglaget för att välja skannerns matarläge.