Hjem > Network (Nettverk) > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk Wireless Direct > Konfigurere Wireless Direct-nettverket manuelt

Konfigurere Wireless Direct-nettverket manuelt

Relaterte modeller:ADS‑1350W

Før du konfigurerer innstillingene for det trådløse nettverket, må du skrive ned maskinens nettverksnavn (SSID) og nettverksnøkkel (passord) som du finner på undersiden av maskinen og som er merket med "SSID" og "PASS".

1. Åpne frontdekselet.
  2. Trykk på og hold nede image og image samtidig i fem sekunder.
    image
    Alle LED-lampene blinker i tre sekunder.
  3. Lukk frontdekselet.
  4. Slå på Wi-Fi-funksjonen på mobilenheten, og søk deretter etter maskinen.
  5. Trykk på maskinens nettverksnavn (SSID) på mobilenheten.
  6. Legg inn nettverksnøkkelen (passordet) når den ber om det.
    image
    • For å koble maskinen din (brukt som en frittstående enhet) til et trådløst tilgangspunkt / en ruter, er det nødvendig med en datamaskintilkobling. Last ned driveren og programvaren som trengs for å bruke maskinen, og gå til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads.
    • Slik deaktiverer du Wireless Direct:
      1. Åpne frontdekselet.
      2. Trykk på og hold nede image og image samtidig i fem sekunder.

Alle LED-lampene blinker i tre sekunder.

3. Lukk frontdekselet.