Hjem > Network (Nettverk) > Innstillinger for trådløst nettverk > Aktivere eller deaktivere trådløst LAN

Aktivere eller deaktivere trådløst LAN

Relaterte modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W

ADS-1350W

1. Åpne frontdekselet.
  2. Trykk på og hold nede image og image samtidig i fem sekunder.
    Alle LED-lampene blinker i tre sekunder. Wi-Fi-lampen tennes hvis trådløst LAN er aktivert, og forblir slukket hvis trådløst LAN er deaktivert.
  3. Lukk frontdekselet.

ADS-1800W

1. Trykk på image[Innstillinger]>[Nettverk]>[WLAN(Wi-Fi)]>[WLAN(Wi-Fi) aktivert].
  2. Gjør ett av følgende:
    • Vil du aktivere Wi-Fi, velger du [].
    • Vil du deaktivere Wi-Fi, velger du [Av].
  3. Trykk på image.