Hjem > Network (Nettverk) > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk Wireless Direct > Skanne fra den mobile enheten ved hjelp av Wireless Direct

Skanne fra den mobile enheten ved hjelp av Wireless Direct

Relaterte modeller:ADS‑1350W

Wireless Direct er en av de trådløse konfigurasjonsmetodene som er utviklet av Wi-Fi Alliance®. Med den kan du konfigurere et sikret trådløst nettverk mellom Brother-maskinen og en mobil enhet, slik som en Android™-enhet, Windows-enhet, iPhone, iPod touch eller iPad, uten bruk av tilgangspunkt. Du kan konfigurere et trådløst nettverk ved å angi en SSID og et passord manuelt.

image
  1. Mobil enhet
  2. Brother-maskinen