Hjem > Network (Nettverk) > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk det trådløse nettverket > Konfigurere maskinen for et trådløst nettverk ved bruk av ettrykks-metoden til Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurere maskinen for et trådløst nettverk ved bruk av ettrykks-metoden til Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Relaterte modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W

Hvis det trådløse tilgangspunktet / ruteren støtter Wi-Fi Protected Setup (WPS), kan du bruke WPS via maskinens kontrollpanel til å konfigurere de trådløse nettverksinnstillingene.

ADS-1350W

1. Trykk og hold nede image i to sekunder.
  2. Når Wi-Fi-lampen starter å blinke, trykk på WPS-knappen på det trådløse tilgangspunktet / ruteren. Maskinen vil automatisk prøve å koble til det trådløse nettverket.
Hvis den trådløse enheten er tilkoblet, slutter Wi-Fi-lampen å blinke og forblir tent.
Du har fullført konfigurasjonen av det trådløse nettverket. Hvis du vil installere driverne og programvaren som kreves for å bruke maskinen, går du til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads.

ADS-1800W

1. Trykk på image [Innstillinger]>[Nettverk]>[WLAN(Wi-Fi)]>[WPS-/trykknapp].
  2. Når [Vil du aktivere WLAN? Vil du fortsette?] vises, trykk på [Ja].
    Veiviseren for trådløst oppsett starter. Trykk på [Nei] for å avbryte.
  3. Når pekeskjermen angir at du skal starte WPS, trykker du på WPS-knappen på det trådløse tilgangspunktet / ruteren. Trykk på [OK], og deretter prøver maskinen automatisk å koble til det trådløse nettverket.
Hvis den trådløse enheten er riktig tilkoblet, viser LCD-skjermen [Tilkoblet].
Du har fullført konfigurasjonen av det trådløse nettverket. Hvis du vil installere driverne og programvaren som kreves for å bruke maskinen, går du til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads.