Hjem > Network (Nettverk) > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk det trådløse nettverket > Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med installasjonsveiviseren for maskinens kontrollpanel

Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med installasjonsveiviseren for maskinens kontrollpanel

Relaterte modeller:ADS‑1800W

Før du konfigurerer maskinen, anbefaler vi at du skriver ned de trådløse nettverksinnstillingene. Du trenger denne informasjonen før du fortsetter med konfigurasjonen.

1. Kontroller og skriv ned gjeldende innstillinger for trådløst nettverk.
    Nettverksnavn (SSID)

Nettverksnøkkel (passord)

Eksempel:

Nettverksnavn (SSID)
    HELLO
    Nettverksnøkkel (passord)
    12345
    image
    Hvis ruteren bruker WEP-kryptering, skriver du inn nettverksnøkkelen (passordet) som ble brukt som den første WEP-nøkkelen. Brother-maskinen støtter bare bruk av den første WEP-nøkkelen.
  2. Trykk på image [Innstillinger]>[Nettverk]>[WLAN(Wi-Fi)]>[Finn Wi-Fi-nettverk].
  3. Når [Vil du aktivere WLAN? Vil du fortsette?] vises, trykk på [Ja].
    Veiviseren for trådløst oppsett starter. Trykk på [Nei] for å avbryte.
  4. Maskinen søker etter nettverket og viser en liste over tilgjengelige SSID-er. Trykk på image eller image for å vise SSID-en du vil koble til, og trykk deretter på den.
  5. Trykk på [OK].
  6. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du bruker en pålitelighetskontroll- eller krypteringsmetode som krever en nettverksnøkkel (passord), angir du nettverksnøkkelen (passordet) du skrev ned i første trinn.

Når du har angitt alle tegnene, trykk på [OK].

• Hvis pålitelighetskontrollmetoden er Åpent system og krypteringsmodusen din er Ingen, går du til neste trinn.
  7. Maskinen prøver å koble til den trådløse enheten som du har valgt.
Hvis den trådløse enheten er riktig tilkoblet, viser LCD-skjermen [Tilkoblet].
Du har fullført konfigurasjonen av det trådløse nettverket. Hvis du vil installere driverne og programvaren som kreves for å bruke maskinen, går du til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads.