Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Draadloos netwerk inschakelen of uitschakelen

Draadloos netwerk inschakelen of uitschakelen

Gerelateerde modellen:ADS‑1350W / ADS‑1800W

ADS-1350W

1. Open de klep aan de voorkant.
  2. Houd image en image gedurende vijf seconden gelijktijdig ingedrukt.
    Alle leds knipperen gedurende drie seconden. De Wi-Fi-led gaat branden als het draadloos netwerk wordt ingeschakeld of blijft uit als het draadloos netwerk wordt uitgeschakeld.
  3. Sluit de klep aan de voorkant.

ADS-1800W

1. Druk op image[Instellingen]>[Netwerk]>[WLAN(Wi-Fi)]>[WLAN(Wi-Fi) insch.].
  2. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Selecteer [Aan] om Wi-Fi in te schakelen.
    • Selecteer [Uit] om Wi-Fi uit te schakelen.
  3. Druk op image.