Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Wireless Direct gebruiken > Het Wireless Direct-netwerk handmatig configureren

Het Wireless Direct-netwerk handmatig configureren

Gerelateerde modellen:ADS‑1350W

Voordat u de instellingen voor uw draadloos netwerk configureert, moet u de netwerknaam (SSID) en de netwerksleutel (wachtwoord) noteren, die zijn aangebracht aan de onderzijde van het apparaat en die zijn aangegeven met "SSID" en "PASS".

1. Open de klep aan de voorkant.
  2. Houd image en image gedurende vijf seconden gelijktijdig ingedrukt.
    image
    Alle leds knipperen gedurende drie seconden.
  3. Sluit de klep aan de voorkant.
  4. Schakel de Wi-Fi-functie op het mobiele apparaat in en zoek naar het apparaat.
  5. Tik op uw mobiele apparaat op de netwerknaam (SSID) van het apparaat.
  6. Voer de netwerksleutel (het wachtwoord) in als daarom wordt gevraagd.
    image
    • Als u uw apparaat (als stand-alone apparaat) met een draadloos toegangspunt/router wilt verbinden, moet u verbinding maken met een computer. Download de driver en de software die nodig zijn voor het gebruik van ue apparaat, gaat naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com/downloads.
    • Wireless Direct uitschakelen:
      1. Open de klep aan de voorkant.
      2. Houd image en image gedurende vijf seconden gelijktijdig ingedrukt.

Alle leds knipperen gedurende drie seconden.

3. Sluit de klep aan de voorkant.