Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug af det trådløse netværk > Konfigurer maskinen til et trådløst netværk med éttryks-metoden i Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurer maskinen til et trådløst netværk med éttryks-metoden i Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Relaterede modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W

Hvis dit trådløse accesspoint/router understøtter Wi-Fi Protected Setup (WPS), kan du bruge WPS fra din maskines kontrolpanel til at konfigurere dine trådløse netværksindstillinger.

ADS-1350W

1. Tryk på image, og hold den nede i ca. to sekunder.
  2. Når Wi-Fi-LED’en begynder at blinke, skal du trykke på WPS-knappen på dit trådløse accesspoint/router. Maskinen forsøger automatisk at oprette forbindelse til dit trådløse netværk.
Hvis din trådløse enhed er tilsluttet, holder Wi-Fi-LED’en op med at blinke og forbliver tændt.
Du har nu gennemført opsætningen af det trådløse netværk. For at installere drivere og software, der er nødvendige for at betjene din maskine, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.

ADS-1800W

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Netværk]>[WLAN(Wi-Fi)]>[WPS/Tryk knap].
  2. Tryk på [Aktivér WLAN? Vil du fortsætte?], når [Ja] vises.
    Guiden til trådløs konfiguration starter. Tryk på [Nej] for at annullere.
  3. Når du på touchskærmen bliver bedt om at starte WPS, skal du trykke på WPS-knappen på dit trådløse accesspoint/router. Tryk på [OK], hvorefter maskinen automatisk forsøger at oprette forbindelse til dit trådløse netværk.
Hvis den trådløse enhed er forbundet, viser displayet [Tilsluttet].
Du har nu gennemført opsætningen af det trådløse netværk. For at installere drivere og software, der er nødvendige for at betjene din maskine, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.