Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug af det trådløse netværk > Konfigurer maskinen til et trådløst netværk med PIN-metoden i Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurer maskinen til et trådløst netværk med PIN-metoden i Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Relaterede modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W

Hvis dit trådløse accesspoint/routeren understøtter WPS, kan du bruge PIN-metoden (Personal Identification Number) til at konfigurere de trådløse netværksindstillinger.

PIN-metoden er en af de forbindelsesmetoder, der er udviklet af Wi-Fi Alliance®. Ved at sende en PIN-kode, som oprettes af en tilmelder (din maskine) til registratoren (en enhed, der administrerer det trådløse LAN), kan du konfigurere det trådløse netværk og sikkerhedsindstillingerne. Se vejledningen, der følger med det trådløse accesspoint/routeren for at få flere oplysninger om, hvordan du får adgang til WPS-tilstand.

Type A
Forbindelse, når det trådløse accesspoint/routeren (1) dublerer som registrator.
image
Type B
Forbindelse, når en anden enhed (2), f.eks. en computer, bruges som registrator.
image

ADS-1350W

Før du konfigurerer dine trådløse netværksindstillinger, skal du skrive den ottecifrede PIN-kode ned, som findes på undersiden af maskinen og er mærket “PIN(WPS)“.

1. Tryk på image, og hold den nede i ca. to sekunder.
  2. Når Wi-Fi-LED’en begynder at blinke, skal du trykke på image. Din maskine begynder at søge efter et trådløst accesspoint/router.
  3. Skriv IP-adressen for den enhed, du bruger som registrator, i din browsers adresselinje på en computer, der er forbundet til netværket (f.eks. http://192.168.1.2).
  4. Gå til siden WPS-indstillinger, og indtast PIN-koden, og følg derefter vejledningen på skærmen.
    image
    • Registratoren er normalt det trådløse accesspoint/routeren.
    • Indstillingssiden kan variere afhængigt af mærket på det trådløse accesspoint/routeren. Mere detaljeret information, se vejledningen, der fulgte med dit trådløse accesspoint/router.
Hvis du bruger en Windows 10- eller Windows 11-computer som registrator, skal du udføre følgende trin:
  1. Hold nede på image-tasten og tryk på image tasten på computerens tastatur for at starte Kør.
  2. Indtast "control printers" i Åbn:-feltet og tryk på OK.
    image
    Enheder og printere -vinduet vises.
    image
    Hvis Enheder og printere -vinduet ikke vises, skal du klikke på Få vist flere enheder >Flere indstillinger for enheder og printere .
  3. Klik på Tilføj en enhed.
    image
    • Hvis du vil bruge en computer med Windows 10 eller Windows 11 som registrator, skal du registrere den på dit netværk på forhånd. Se den vejledning, der følger med det trådløse accesspoint/routeren, for at få flere oplysninger.
    • Hvis du bruger Windows 10 eller Windows 11 som registrator, kan du installere scannerdriveren, når den trådløse konfiguration er færdig, ved at følge vejledningen på skærmen. For at installere den driver og software, der er nødvendig for at bruge din maskine, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.
  4. Vælg din maskine, og klik på Næste.
  5. Indtast PIN-koden, og klik derefter på Næste.
  6. Klik på Luk.
Hvis din trådløse enhed er tilsluttet, holder Wi-Fi-LED’en op med at blinke og forbliver tændt.
Du har nu gennemført opsætningen af det trådløse netværk. For at installere drivere og software, der er nødvendige for at betjene din maskine, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.

ADS-1800W

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Netværk]>[WLAN(Wi-Fi)]>[WPS/PIN-kode].
  2. Tryk på [Aktivér WLAN? Vil du fortsætte?], når [Ja] vises.
    Guiden til trådløs konfiguration starter. Tryk på [Nej] for at annullere.
  3. Displayet viser en ottecifret PIN-kode, og maskinen begynder at søge efter et trådløst accesspoint/en router.
  4. Skriv IP-adressen for den enhed, du bruger som registrator, i din browsers adresselinje på en computer, der er forbundet til netværket (f.eks. http://192.168.1.2).
  5. Gå til siden WPS-indstillinger, og indtast PIN-koden, og følg derefter vejledningen på skærmen.
    image
    • Registratoren er normalt det trådløse accesspoint/routeren.
    • Indstillingssiden kan variere afhængigt af mærket på det trådløse accesspoint/routeren. Mere detaljeret information, se vejledningen, der fulgte med dit trådløse accesspoint/router.
Hvis du bruger en Windows 10- eller Windows 11-computer som registrator, skal du udføre følgende trin:
  1. Hold nede på image-tasten og tryk på image tasten på computerens tastatur for at starte Kør.
  2. Indtast "control printers" i Åbn:-feltet og tryk på OK.
    image
    Enheder og printere -vinduet vises.
    image
    Hvis Enheder og printere -vinduet ikke vises, skal du klikke på Få vist flere enheder >Flere indstillinger for enheder og printere .
  3. Klik på Tilføj en enhed.
    image
    • Hvis du vil bruge en computer med Windows 10 eller Windows 11 som registrator, skal du registrere den på dit netværk på forhånd. Se den vejledning, der følger med det trådløse accesspoint/routeren, for at få flere oplysninger.
    • Hvis du bruger Windows 10 eller Windows 11 som registrator, kan du installere scannerdriveren, når den trådløse konfiguration er færdig, ved at følge vejledningen på skærmen. For at installere den driver og software, der er nødvendig for at bruge din maskine, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.
  4. Vælg din maskine, og klik på Næste.
  5. Indtast den PIN-kode, der vises i maskinens display, og klik på Næste.
  6. Klik på Luk.
Hvis den trådløse enhed er forbundet, viser displayet [Tilsluttet].
Du har nu gennemført opsætningen af det trådløse netværk. For at installere drivere og software, der er nødvendige for at betjene din maskine, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.