Hjem > Scan (Scanning) > Scanning med scanningsgsfunktioner på Brother-maskinen > Lagring af scannede dokumenter på computeren

Lagring af scannede dokumenter på computeren

ADS-1300/ADS-1350W

image
(ADS-1350W) Hvis din maskine er tilsluttet via et netværk, anbefaler vi, at du bruger webbaseret administration til at konfigurere indstillingen for scanningsdestination.

Brug Brother iPrint&Scan for at ændre scanningsindstillinger, som opløsning, filstørrelse eller farveindstilling.

• Windows

Gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads for at downloade det nyeste program.

• Mac

Download og installer Brother iPrint&Scan fra App Store.

Mere information imageimage Relaterede emner
  1. Tryk på Enhedsscanningsknappen, der er tildelt som “Scan til PC“.
    Maskinen begynder at scanne.

ADS-1800W

1. Tryk på image eller image for at få vist [til PC], og tryk på den.
  2. Hvis der er tilsluttet flere computere til maskinen, skal du trykke på image eller image for at få vist den destinationscomputer, du vil gemme på, og trykke på den.
  3. For at ændre scanningsindstillingerne skal du trykke på [Indstillinger].
  4. Tryk på [Scan-indstillinger]>[Indstil på enhed].
  5. Vælg de scanningsindstillinger, som du vil ændre.
    Indstilling Beskrivelse
    2-sidet scanning

Når du bruger 2-sidet scanning, skal du vælge 2-sidet scanning: Lang kant så layoutet på datafilens sider matcher dit originale scannede dokument.

Farveindstilling

Vælg farveformatet for dit dokument.

Opløsning

Vælg scanningsopløsningen for dit dokument.

Filtype

Vælg filformatet for dit dokument.

Dokumentstørrelse

Vælg dokumentstørrelsen.

Spring blank side over

Når Til er valgt, springes tomme sider over.

Avancerede indstillinger Farvetonejustering

Juster lysstyrken og kontrasten.

image
    Tryk på [Gem som genvej] for at gemme indstillingerne som en genvej.
  6. Tryk på [OK].
  7. Tryk på [Start].
    Maskinen begynder at scanne.