Hjem > Scan (Scanning) > Scanning med scanningsgsfunktioner på Brother-maskinen > Skift scanningsknapindstillinger fra Brother iPrint&Scan

Skift scanningsknapindstillinger fra Brother iPrint&Scan

Brother iPrint&Scan giver dig mulighed for at ændre indstillingerne for knappen Scan på maskinen.

ADS-1300/ADS-1350W

1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows:

Dobbelt-klik på image (Brother iPrint&Scan)-ikonet på din computers skrivebord.

Mere information imageimage Relaterede informationer

• Mac:

Klik på >Programmer, og dobbeltklik derefter på ikonet for iPrint&Scan i menubjælken Finder.

Skærmbilledet med Brother iPrint&Scan vises.
    BEMÆRK

For at downloade den nyeste applikation:

• For Windows:

Gå til din models Downloads side på support.brother.com/downloads, og download og installer derefter Brother iPrint&Scan.

• For Mac:

Download og installer Brother iPrint&Scan fra Apple App Store.

2. Hvis din Brother-maskine ikke er valgt, skal du klikke på knappen Vælg din maskine og derefter følge vejledningen på skærmen for at vælge din Brother-maskine.
  3. Klik på Maskinens scanningsindstillinger-knappen, og følg derefter vejledningen på skærmen.
    Vinduet Introduktion af funktion vises.
  4. Gør et af følgende:
    • Ved tilslutning med et USB-kabel:

Klik på Næste.

• (ADS-1350W) Ved tilslutning via netværk:
      1. Klik på Angiv scanningsdestination.

Vinduet Webbaseret administration åbnes.

2. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere eller bekræfte Scan Destination (Scanningsdestination) indstillingerne.
      3. Gå tilbage til Introduktion af funktion vinduet og vælg Scanningsdestination bekræftet afkrydsningsfeltet.
      4. Klik på Næste.
  5. Når Maskinens scanningsindstillinger-vinduet vises, skal du vælge den knap, som du vil konfigurere scanningsindstillingerne for. Indstillingerne kan omfatte dokumentstørrelse, farve og opløsning.
  6. Hvis du vil ændre indstillingerne for Scan Destination ved hjælp af fjernindstilling eller webbaseret administration, såsom at tildele Knap 1 og scanningsdestination, skal du klikke på Angiv scanningsdestination, og derefter følge vejledningen på skærmen.

ADS-1800W

1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows:

Dobbelt-klik på image (Brother iPrint&Scan)-ikonet på din computers skrivebord.

Mere information imageimage Relaterede informationer

• Mac:

Klik på >Programmer, og dobbeltklik derefter på ikonet for iPrint&Scan i menubjælken Finder.

Skærmbilledet med Brother iPrint&Scan vises.
    BEMÆRK

For at downloade den nyeste applikation:

• For Windows:

Gå til din models Downloads side på support.brother.com/downloads, og download og installer derefter Brother iPrint&Scan.

• For Mac:

Download og installer Brother iPrint&Scan fra Apple App Store.

2. Hvis din Brother-maskine ikke er valgt, skal du klikke på knappen Vælg din maskine og derefter følge vejledningen på skærmen for at vælge din Brother-maskine.
  3. Klik på knappen Maskinens scanningsindstillinger, og følg derefter vejledningen på skærmbilledet for at ændre scanningsindstillingerne, f.eks. dokumentstørrelse, farve og opløsning.