Hjem > Præsentation af Brother-maskinen > Få adgang til Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Få adgang til Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Brug Brother iPrint&Scan til Windows og Mac for at scanne fra din computer.
  • Denne funktion er ikke tilgængelig i lande, der er underlagt gældende eksportregler.
  • For at downloade den nyeste version:

• For Windows:

Gå til din models Downloads side på support.brother.com/downloads, og download og installer derefter Brother iPrint&Scan.

• For Mac:

Download og installer Brother iPrint&Scan fra Apple App Store.

Installer den driver og software, der er nødvendig for at bruge maskinen, hvis du bliver bedt om det. Download maskinens nyeste driver og software fra din models Downloads-side på support.brother.com/downloads.

1. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Windows 11

Klik på image>Alle apps>Brother>Brother iPrint&Scan.

• Windows 10

Klik på image>Brother>Brother iPrint&Scan.

image

Det faktiske skærmbillede kan variere afhængigt af versionen af appen.