Hjem > Scan (Scanning) > Scan ved hjælp af Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) > Konfigurer scanning til arbejdsgangindstillinger ved brug af Brother iPrint&Scan

Konfigurer scanning til arbejdsgangindstillinger ved brug af Brother iPrint&Scan

Følgende forhold skal være opfyldt for at kunne bruge Scan til arbejdsgang:

• Windows

• Scannerdriveren er installeret.

Download og installer driveren fra support.brother.com/downloads.

• Standardindstillingerne er konfigureret til scanning fra maskinen.

Konfigurer indstillingerne ved at følge vejledningen på skærmen i Maskinens scanningsindstillinger skærmbilledet.

• Mac

• iPrint&Scan Push Scan Tool er installeret.

Download og installer iPrint&Scan Push Scan Tool fra support.brother.com/downloads.

• Standardindstillingerne er konfigureret til scanning fra maskinen.

På startskærmen i Brother iPrint&Scan skal du klikke på Maskinens scanningsindstillinger>Vælg mappe... og gemme, hvor det er relevant. Fuldfør processen ved at følge vejledning på skærmen.

Opret en arbejdsgang

1. På startskærmen i Brother iPrint&Scan skal du klikke på Opret workflow.
  2. Opret en arbejdsgang ved at følge vejledning på skærmen.
image
Hvis du vil scanne fra din maskine, skal du markere Indstil denne arbejdsgang. Den kan startes fra kontrolpanelet på din maskine. afkrydsningsfeltet, før du klikker på Gem-knappen.

Konfigurer arbejdsgange

1. På startskærmen i Brother iPrint&Scan skal du klikke på Maskinens scanningsindstillinger>Workflow.
  2. Vælg den arbejdsgang, du vil vise, når arbejdsgangknappen er trykket på maskinen, og klik på OK.

Rediger eller slet arbejdsgangen

1. På startskærmen i Brother iPrint&Scan skal du klikke på imageProgramindstilling>Administration af workflow.
  2. Vælg den arbejdsgang, du vil redigere eller slette, og klik på enten Rediger eller Slet.