Hjem > Scan (Scanning) > Scan ved hjælp af Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Scan ved hjælp af Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows:

Dobbelt-klik på image (Brother iPrint&Scan)-ikonet på din computers skrivebord.

Mere information imageimage Relaterede informationer

• Mac:

Klik på >Programmer, og dobbeltklik derefter på ikonet for iPrint&Scan i menubjælken Finder.

Skærmbilledet med Brother iPrint&Scan vises.
    BEMÆRK

For at downloade den nyeste applikation:

• For Windows:

Gå til din models Downloads side på support.brother.com/downloads, og download og installer derefter Brother iPrint&Scan.

• For Mac:

Download og installer Brother iPrint&Scan fra Apple App Store.

2. Hvis Brother-maskinen ikke er valgt, skal du klikke på knappen Vælg din maskine og derefter vælge din models navn i listen. Klik på OK.
  3. Klik på Scanning ikonet.
  4. Konfigurer scanningsindstillingerne, og klik derefter på Scanning-knappen for at starte scanningen.
  5. Efter alle dokumenterne er blevet scannet, skal du vælge indstillingen for at gemme og dele de scannede data.
  6. Konfigurer de detaljerede indstillinger, herunder Filnavn og Filtype.
    image
    For at kombinere flere scanninger til én enkelt fil, skal du vælge PDF som Filtype.
  7. Færdiggør scanningsprocessen.