Scannen met Apple Image Capture
(ICA-driver - Mac OS X 10.6.x, 10.7.x)

U kunt een document scannen met de ICA-driver. Als u MFL-Pro Suite hebt geïnstalleerd vanaf de meegeleverde dvd-rom, is de ICA-driver al op uw computer geïnstalleerd. Als uw machine niet voorkomt in de lijst Afdrukken en faxen of Afdrukken en scannen, kunt u deze toevoegen door op de knop + te klikken (zie Uw machine selecteren bij Afdrukken en faxen of Print & Scan). U kunt ook rechtstreeks scannen met de toepassing Fotolader.

Scannen met Apple Image Capture

1
Start de toepassing Fotolader.
Scherm
2
Selecteer de machine in de lijst aan de linkerzijde van het venster.
Uw machine wordt weergegeven in het gebied APPARATEN.
Scherm
Laad uw document.
Selecteer de documentgrootte bij Scangrootte.
Selecteer de gewenste map of toepassing voor Scan naar.
Klik op de knop Scan.
Het scannen wordt gestart.