Uw machine selecteren bij Afdrukken en faxen of Print & Scan

1
Selecteer Systeemvoorkeuren in de menubalk.
2
Klik op het pictogram Afdrukken en faxen of het pictogram Afdrukken en scannen.
3
Selecteer de machine in de lijst aan de linkerzijde van het scherm.
Opmerking Opmerking
Als de knop Open scanner niet wordt weergegeven in het venster, klikt u in de lijst Afdrukken en faxen of Afdrukken en scannen op de knop - om de machine te verwijderen en voegt u deze vervolgens weer toe.