NewSoft Presto! BizCard 5 (Macintosh) gebruiken

Met Presto! BizCard kunt u de gegevens van gescande visitekaartjes, zoals namen, bedrijfsnamen, mailingadressen, telefoon- en faxnummers en e-mailadressen, op uw computer beheren. U hoeft de visitekaartjes alleen te scannen of te importeren en de gegevens en afbeelding voor elk kaartje worden automatisch opgeslagen door Presto! BizCard. Er zijn verschillende weergavemodi beschikbaar om gegevens eenvoudig te kunnen zoeken, bewerken, maken en sorteren.

NewSoft Presto! BizCard 5 installeren

1
Plaats de meegeleverde dvd-rom in het dvd-rom-station.
2
Dubbelklik op het BROTHER-pictogram op het bureaublad.
3
Dubbelklik op Hulpprogramma’s.
4
Dubbelklik op het pictogram BizCard Installer.
Volg de instructies op het scherm.
Zie de gebruikershandleiding voor NewSoft Presto! BizCard 5: klik op Help in de menubalk en vervolgens op Using Help.