Scannen met Captiva QuickScan Pro™ of ISIS™ (Windows®)

Om te scannen kunt de gratis proefversie van Captiva QuickScan Pro™ of een andere toepassing die ISIS™-specificaties ondersteunt gebruiken. Voordat u met een ISIS™-toepassing kunt scannen, moet u de ISIS™ -scannerdriver installeren.
Opmerking Opmerking
Voor het installeren van de ISIS™-scannerdriver is een internetaansluiting vereist.

De ISIS™-scannerdriver en Captiva QuickScan Pro™ installeren

1
Plaats de meegeleverde dvd-rom in het dvd-rom-station.
2
Het hoofdmenu wordt automatisch weergegeven. Selecteer de gewenste taal en klik daarna op Geavanceerd.
Klik op de knop ISIS-scannerdriver en toepassing.
3
Klik op de knop ISIS-scannerstuurprogramma. Volg de instructies op het scherm.
4
Klik op de knop Evaluatie Captiva QuickScan Pro. Volg de instructies op het scherm.
Opmerking Opmerking
U kunt de gratis proefversie van Captiva QuickScan Pro™ downloaden op de website van EMC. Neem contact op met dit bedrijf als u vragen hebt over Captiva QuickScan Pro™.
Zie het helpprogramma van Captiva QuickScan Pro™ voor meer informatie over het scannen met uw ISIS™-toepassing.