4 Scannen met de scantoets op het bedieningspaneel van de machine

Scannen met de scantoets op het bedieningspaneel van de machine (Windows®)

Scannen naar PDF

Met de functie Scannen naar afbeelding kunt u documenten scannen en opslaan als PDF-bestanden.
1
Klik op het pictogram Figuur (ControlCenter4) in het systeemvak van de taakbalk en kies vervolgens Open in het menu.
Het venster van ControlCenter4 wordt weergegeven.
Opmerking Opmerking
U kunt ControlCenter4 ook op een van de volgende manieren starten:
(Windows® XP, Windows Vista®)
Dubbelklik op het pictogram Figuur (ControlCenter4) in het systeemvak van de taakbalk.
Klik in het menu start op Alle programma’s/Brother/ADS-XXXX (waarbij XXXX uw modelnaam is) en klik op ControlCenter4.
2
Klik op het tabblad Apparaatinstellingen (in het voorbeeld wordt de Startmodus gebruikt).
Scherm
3
Klik op de knop Instellingen Scannen naar PC. Het venster Remote Setup wordt weergegeven.
4
Selecteer Afbeelding in de keuzelijst.
Scherm
5
Klik op OK om het venster Remote Setup te sluiten.
6
Klik op de knop Scaninstellingen apparaat op het tabblad Apparaatinstellingen. Het dialoogvenster Scaninstellingen apparaat wordt weergegeven.
7
Klik op het tabblad Afbeelding.
Scherm
8
Selecteer PDF in de keuzelijst Type Bestand.
Opmerking Opmerking
Als u het document wilt opslaan als een PDF-bestand dat met een wachtwoord is beveiligd, selecteert u Beveiligde PDF (*.pdf) in de keuzelijst Type Bestand, klikt u op de knop Figuur (PDF-wachtwoord instellen) en voert u het wachtwoord in.
Doorzoekbare PDF is een bestandsformaat waarin de tekst van een afbeelding als aparte laag wordt opgeslagen. Deze laag stelt u in staat om de tekst in de afbeeldingsgegevens te doorzoeken. De instelling voor de OCR-taal moet overeenstemmen met die van de doorzoekbare PDF.
Als u het document wilt opslaan als een doorzoekbaar PDF-bestand, selecteert u Doorzoekbare PDF (*.pdf) in de keuzelijst Type Bestand.
U kunt een document alleen als een doorzoekbaar PDF-bestand opslaan als Nuance™ PaperPort™12SE op de computer is geïnstalleerd.
Verschillende bestandstypen, zoals TIFF, TIFF Multi-Page, PDF en JPEG kunnen worden gecomprimeerd. Selecteer Niet gecomprimeerd of Gecomprimeerd om de bestandsgrootte aan te passen voor TIFF of TIFF Multi-Page. Voor JPEG en PDF kunt u de schuifregelaar gebruiken om de bestandsgrootte aan te passen.
9
Wijzig zo nodig nog andere instellingen (zie Scaninstellingen wijzigen).
Laad uw document.
Druk op Scannen naar pc. Het scannen wordt gestart.