Instellingen voor de ICA-driver

Scherm
De namen van opties en mogelijke waarden kunnen afhankelijk van de machine variëren.
1.
Soort
Selecteer Kleur, Zwart-wit of Tekst.
2.
Resolutie
Selecteer de resolutie waarmee u het document wilt scannen.
3.
Scangrootte of Grootte
Selecteer het papierformaat van het document.
4.
Richting
Selecteer de afdrukstand van het document.
5.
Dubbelzijdig
Schakel het selectievakje Dubbelzijdig in om dubbelzijdig te scannen.
6.
Scan naar
Selecteer de map of de toepassing waarnaar u wilt scannen.
7.
Naam
Voer de naam zonder extensie voor de gescande afbeelding in.
8.
Structuur
Selecteer het bestandsformaat voor de gescande gegevens.
9.
Create single document of Combineer tot één document
Schakel dit selectievakje in om een document als één geheel te scannen en als één bestand op te slaan wanneer u PDF of TIFF als bestandsformaat selecteert.
Opmerking Opmerking
Als u TIFF niet kunt selecteren als het bestandsformaat, selecteert u eerst PDF en vervolgend TIFF.
10.
Beeldcorrectie
U kunt instellingen configureren die afhankelijk zijn van het type scan dat u hebt gekozen bij Soort.
Soort
Configureerbare instellingen
Kleur
Helderheid, Tint, Temperatuur, Verzadiging
Zwart-wit
Helderheid, Contrast (alleen Mac OS X 10.7.x)
Tekst
Drempel