Scannen naar USB

Met de functie Scannen naar USB kunt u een document scannen en de gescande afbeelding op een USB-apparaat opslaan. U kunt een scan met deze functie starten door op de toets Scannen naar USB te drukken. Voordat u begint met scannen, kunt u via uw computer de instellingen opgeven. Als u de instellingen wilt configureren, moet u eerst de MFL-Pro Suite installeren vanaf de meegeleverde dvd-rom. Bovendien moet de machine zijn aangesloten op de computer. Het programma Remote Setup is een hulpmiddel voor het configureren van de instellingen (zie Gescande gegevens opslaan op een USB-flashstation enGescande gegevens opslaan op mobiele apparaten voor Windows® of Gescande gegevens opslaan op een USB-flashstation en Gescande gegevens opslaan op mobiele apparaten voor Macintosh).