Gescande gegevens opslaan op een USB-flashstation

1
Klik op het pictogram Figuur (ControlCenter2) in de menubalk en kies vervolgens Open.
Het venster van ControlCenter2 wordt weergegeven.
Opmerking Opmerking
Als het pictogram Figuur (ControlCenter2) niet wordt weergegeven in de menubalk, dubbelklikt u op het pictogram ControlCenter.
Het pictogram ControlCenter bevindt zich in Macintosh HD/Programma’s/Brother.
Het pictogram Figuur (ControlCenter2) wordt dan in de menubalk weergegeven.
2
Klik op het tabblad INSTELLINGEN APPARAAT.
Scherm
3
Klik op de knop Remote Setup. Het venster Remote Setup wordt weergegeven.
4
Selecteer Scannen n. USB in de mapstructuur.
Scherm
5
Wijzig zo nodig nog andere instellingen (zie Scaninstellingen wijzigen).
6
Plaats een USB-flashstation in de machine.
7
Laad uw document.
8
Druk op Scannen naar USB op het bedieningspaneel. Het scannen wordt gestart.
Belangrijk Belangrijk
Verwijder het USB-flashstation NIET terwijl de toets Scannen naar USB knippert. Anders kunnen de schijf of de daarop opgeslagen gegevens beschadigd raken.