Gescande gegevens opslaan op mobiele apparaten

De machine kan gescande gegevens op een mobiel apparaat opslaan.
Opmerking Opmerking
Deze functie is geschikt voor mobiele apparaten die gebruikmaken van de standaard voor USB-massaopslag.
USB-apparaten kunnen niet door de machine worden opgeladen.
Met Brother Image Viewer for Android™, dat kan worden gedownload via de Android™ Market, kunnen gebruikers de gescande gegevens bekijken of bewerken. Zie de bijbehorende handleidingen voor meer informatie over Brother Image Viewer for Android™.
1
Sluit het mobiele apparaat met een USB-kabel op de machine aan.
Figuur
2
Laad uw document.
3
Druk op de toets Scannen naar USB. Het scannen wordt gestart en de gescande gegevens worden opgeslagen op het mobiele apparaat.