Geschikte documenten

Opmerking Opmerking
Laad geen documenten waarin de papierdikte, de papierkwaliteit, enzovoort, varieert.

Geschikte documenten

Standaardpapier
Lengte
70 mm tot 355,6 mm
Breedte
51 mm tot 215,9 mm
Gewicht
52 g/m2 tot 110 g/m2
Dikte
0,08 mm tot 0,12 mm
Gebruik het hulpblad als u een dunner document wilt scannen. Zie Bonnen en andere dunne documenten laden.
Maximum aantal documenten
Totale dikte van niet meer dan 5 mm en niet meer dan 50 vellen
Standaardpapierformaat
A4
210 × 297 mm
A5
148 × 210 mm
A6
105 × 148 mm
A7
74 × 105 mm
A8
52 × 74 mm
B5
182 × 257 mm
B6
128 × 182 mm
B7
91 × 128 mm
B8
64 × 91 mm
Legal
215,9 × 355,6 mm
Letter
215,9 × 279,4 mm
Dik papier
Lengte
70 mm tot 147 mm
Breedte
51 mm tot 147 mm
Gewicht
110 g/m2 tot 200 g/m2
Dikte
0,12 mm tot 0,2 mm
Maximum aantal documenten
Totale dikte van niet meer dan 5 mm en niet meer dan 25 vellen
Lang papier
Lengte
297 mm tot 863,0 mm
Breedte
51 mm tot 215,9 mm
Gewicht
52 g/m2 tot 110 g/m2
Dikte
0,08 mm tot 0,12 mm
Gebruik het hulpblad als u een dunner document wilt scannen. Zie Bonnen en andere dunne documenten laden.
Maximum aantal documenten
1 pagina
Opmerking Opmerking
Als u een langer document wilt scannen, selecteert u Lang papier bij Scanformaat of Documentgrootte in het dialoogvenster met instellingen. Ga op een van de volgende manieren te werk om de instellingen te wijzigen:
Zie Aangepaste scaninstellingen om te scannen met ControlCenter4 in de Startmodus (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met ControlCenter4 in de Geavanceerde modus (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met ControlCenter2 (Macintosh) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar pc (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar pc (Macintosh) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar USB en volg de stappen.
Plastic kaart
(alleen kaart zonder reliëf)
Formaat (ISO)
85,6 × 54,0 × 0,76 mm
Materiaal
Plastic (PET)
Type
Plastic kaart zoals een rijbewijs of klantenkaart
Dikte
0,25 mm tot 0,76 mm
Maximum aantal documenten
1 pagina
Opmerking Opmerking
U kunt een plastic kaart scannen wanneer u de gescande afbeelding op uw computer opslaat. Schakel het selectievakje Modus plastic kaarten in het dialoogvenster met instellingen in. Ga op een van de volgende manieren te werk om de instellingen te wijzigen:
Zie Aangepaste scaninstellingen om te scannen met ControlCenter4 in de Startmodus (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met ControlCenter4 in de Geavanceerde modus (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met ControlCenter2 (Macintosh) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar pc (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar pc (Macintosh) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar USB en volg de stappen.
Hulpblad
Dikte
Totale dikte van niet meer dan 0,6 mm (een document van 0,3 mm plus het hulpblad)
Maximum aantal documenten
1 pagina
Opmerking Opmerking
U kunt een hulpblad gebruiken wanneer u de gescande afbeelding op uw computer opslaat. Schakel het selectievakje Modus hulpblad in het dialoogvenster met instellingen in. Ga op een van de volgende manieren te werk om de instellingen te wijzigen:
Zie Aangepaste scaninstellingen om te scannen met ControlCenter4 in de Startmodus (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met ControlCenter4 in de Geavanceerde modus (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met ControlCenter2 (Macintosh) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar pc (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar pc (Macintosh) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar USB en volg de stappen.