Bruke enhetsinnstillinger

Bruk [Enhetsinnstillinger] i Verktøy for skriverinnstillinger for å endre skriverens standardinnstillinger.
Viktig Viktig
Før du kobler USB-kabelen til datamaskinen, må du kontrollere at Editor Lite-lampen ikke er tent. Hvis Editor Lite-lampen er tent, trykker du på og holder Editor Lite-knappen inntil lampen slukker.
Kontroller at nettadapteren er koblet til et nettstrømuttak.
Kontroller at skriverdriveren er installert og at den virker.
Koble denne skriveren til en datamaskin med USB-kabel.
Med dette verktøyet kan innstillinger ikke angis over en trådløs LAN-tilkobling.
1
Koble P-touch-enheten du vil konfigurere, til datamaskinen.
2
For Windows 10
Klikk på Start-knappen, og deretter på [Verktøy for skriverinnstillinger] under [Brother].
For Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012/2012 R2
På skjermbildet [Apper] klikker du på [Verktøy for skriverinnstillinger].
For Windows Vista / Windows 7 / Windows Server 2008/2008 R2
På Start-menyen klikker du på [Alle programmer] - [Brother] - [Label & Mobile Printer] - [Verktøy for skriverinnstillinger].
Hovedvinduet vises.
3
Velg P-touch-enheten som skal konfigureres, fra rullegardinlisten [Skriver], og klikk på [Enhetsinnstillinger]. Vinduet [Enhetsinnstillinger] vises.
4
Angi eller endre innstillingene.
Bilde
1.
Automatisk avstengning når nettadapteren kobles til
Angi hvor lang tid det tar før skriveren slås av automatisk.
Tilgjengelige innstillinger: [Ingen], 10/20/30/40/50 minutter, 1/2/4/8/12 timer.
2.
Automatisk avstengning ved bruk av litium-ion-batteri
Angi hvor lang tid det tar før skriveren slås av automatisk.
Tilgjengelige innstillinger: [Ingen], 10/20/30/40/50 minutter, 1 time.
3.
Innhold
Angir skriverinformasjon som skal skrives ut.
Tilgjengelige innstillinger: [Alle], [Brukslogg], [Skriverinnstillinger].
4.
Lengdejustering
Justerer lengden på den utskrevne etiketten etter lengden på etiketten som vises på datamaskinen.
Tilgjengelige innstillinger: -3 til +3 % (i trinn på 1 %).
5.
Utskriftstest
Skriver ut en testetikett for å sjekke resultatet av lengdejusteringen.
6.
Menylinje
Velg en kommando fra hver meny på listen.
Hvis du vil ha detaljer om menylinjen, se Menylinje.
7.
Gjeldende innstillinger
Klikk på denne knappen for å hente innstillingene fra gjeldende tilkoblet skriver og vise dem i dialogboksen.
8.
Lukk
Avslutter [Kommunikasjonsinnstillinger] og returnerer til hovedvinduet i [Verktøy for skriverinnstillinger].
9.
Bruk
Klikk på [Bruk] for å bruke innstillingene på skriveren.
Hvis du vil lagre de angitte innstillingene i en kommandofil, velger du [Lagre i kommandofil] fra rullegardinmenyen.
5
Etter at du har endret innstillingene, klikker du på [Bruk] - [Lukk] og klikker på [Lukk] i hovedvinduet for å bruke innstillingene.

Menylinje

Fil-meny

Ta i bruk innstillingene for skriveren
Bruker innstillingene på skriveren. Utfører den samme operasjonen som når [Bruk]-knappen klikkes.
Lagre innstillinger i kommandofil
Lagrer de angitte innstillingene i en kommandofil. Filtypen er ".bin".
Den lagrede kommandofilen kan brukes sammen med BRAdmin-verktøyet for å bruke innstillingene på en maskin.
Importere
Importerer den eksporterte filen og bruker innstillingene på dette verktøyet.
Eksportere
Lagrer gjeldende innstilinger i en fil.

Verktøy-meny

Skriv ut informasjonsrapport
Skriver ut skriverinformasjonen.
Tilbakestill til fabrikkinnstillinger
Returnerer alle skriverinnstillinger til fabrikkens standardverdier.
Innstillings valgmuligheter
Hvis [Ikke vis en feilmelding hvis gjeldende innstillinger ikke kan hentes ved oppstart.] er valgt, vil ikke en melding vises neste gang.