Bruke innstillingsendringer på flere skrivere

1
Etter at du har brukt innstillingene på den første skriveren, kobler du skriveren fra datamaskinen og kobler den andre skriveren til datamaskinen.
2
Velg den nylig tilkoblede skriveren fra rullegardinboksen [Skriver].
Merk Merk
Hvis avmerkingsboksen [Oppdager automatisk den tilkoblede skriveren, og henter de gjeldende innstillingene.] i dialogboksen [Innstillings valgmuligheter] er valgt, velges automatisk skriveren som er tilkoblet med USB-kabel.
Se Fil-meny hvis du vil ha detaljer.
3
Klikk på [Bruk]-knappen.
De samme innstillingene som ble brukt på den første skriveren, blir brukt på den andre skriveren.
Merk Merk
Hvis avmerkingen for [Starter automatisk skriveren på nytt etter at de nye innstillingene er bekreftet.] er fjernet, vil ikke skriveren startes på nytt etter at innstillingene er endret. Dette reduserer tiden som kreves for å konfigurere skriverne. Vi anbefaler imidlertid å merke av for [Starter automatisk skriveren på nytt etter at de nye innstillingene er bekreftet.] når du konfigurerer den første skriveren slik at du kan bekrefte at en tilkobling med tilgangspunktet kan etableres korrekt med innstillingene. Se Fil-meny hvis du vil ha detaljer.
4
Gjenta trinn 1 til 3 for alle skriverne med innstillingene du vil endre.
Viktig Viktig
Hvis IP-adressen er satt til [STATIC], vil skriverens IP-adresse også endres til den samme adressen som den første skriveren.
Endre IP-adressen ved behov.
Merk Merk
Hvis du vil lagre de konfigurerte innstillingene som en fil, klikker du på [Fil] - [Eksport].
De samme innstillingene kan brukes på en annen skriver ved å klikke på [Fil] - [Import] og deretter velge den eksporterte innstillingsfilen. (Se Fil-meny.)