Menylinje

Fil-meny

Ta i bruk innstillingene for skriveren
Bruker innstillingene på skriveren.
Merk Merk
Hvis avmerkingsboksen [Deaktiver disse innstillingene] er valgt, lagres ikke innstillingene i den kategorien.
Lagre innstillinger i kommandofil
Lagrer de angitte innstillingene i en kommandofil.
Filtypen er ".bin".
Viktig Viktig
Hvis avmerkingsboksen [Deaktiver disse innstillingene] er valgt, lagres ikke innstillingene i den kategorien.
Følgende informasjon lagres ikke sammen med innstillingskommandoene.
Nodenavn
IP-adresse, subnettmaske og standard gateway (når IP-adressen er satt til [STATIC])
De lagrede kommandoene for kommunikasjonsinnstillinger er bare beregnet på å gjennomføre innstillinger for en skriver. Innstillingene kan ikke brukes ved å importere denne kommandofilen.
Lagrede kommandofiler inneholder autentiseringsnøkler og passord.
Gjennomfør nødvendige tiltak for å beskyttede lagrede kommandofiler, for eksempel å lagre dem på et sted som ikke er tilgjengelig for andre brukere.
Ikke send kommandofilen til en skrivermodell som ikke ble angitt da kommandofilen ble eksportert.
Importere
Importer fra de nåværende innstillingene for trådløs forbindelse
Importerer innstillingene fra datamaskinen.
Merk Merk
Bare innstillingene for Personal Security Authentication (åpent system-autentisering, offentlig nøkkel-autentisering og WPA/WPA2-PSK) kan importeres. Innstillingene for autentisering av foretakssikkerhet (for eksempel LEAP og EAP-FAST) og WPA2-PSK (TKIP) kan ikke importeres.
Hvis flere trådløse lokalnettverk er aktivert for datamaskinen som brukes, importeres de første trådløse innstillingene (bare personlige innstillinger) som oppdages.
Bare innstillinger (kommunikasjonsmodus, SSID, autentiseringsmetode, krypteringsmodus og autentiseringsnøkkel) fra kategorien [Trådløst LAN] - ruten [Innstillinger for trådløs forbindelse] kan importeres.
Velg en profil som skal importeres
Importerer den eksporterte filen og bruker innstillingene på en skriver.
Klikk på [Bla gjennom] for å vise en dialogboks og bla etter filen. Velg filen som skal importeres. Innstillingene i den valgte filen vises i visnings-/endringsområdet for innstillinger.
Merk Merk
Alle innstillinger, for eksempel trådløse innstillinger eller TCP/IP-innstillinger, kan importeres. Nodenavn kan imidlertid ikke importeres.
Bare profiler som er kompatible med den valgte skriveren, kan importeres.
Hvis den importerte profilens IP-adresse er satt til [STATIC], endrer du IP-adressen for den importerte profilen etter behov slik at den ikke dupliserer IP-adressen til en eksisterende skriver i nettverket med innstillinger som er gjennomført.
Eksportere
Lagrer gjeldende innstilinger i en fil.
Merk Merk
Hvis avmerkingsboksen [Deaktiver disse innstillingene] er valgt, lagres ikke innstillingene i den kategorien.
Viktig Viktig
Eksporterte filer blir ikke kryptert.

Verktøy-meny

Innstillings valgmuligheter
Starter automatisk skriveren på nytt etter at de nye innstillingene er bekreftet.
Hvis denne avmerkingsboksen er valgt, starter skriveren automatisk på nytt etter at kommunikasjonsinnstillingene er gjennomført.
Når denne avmerkingsboksen blir nullstilt, må skrivere startes på nytt manuelt.
Merk Merk
Ved konfigurering av flere skrivere kan du redusere tiden som kreves for å endre innstillingene, ved å fjerne avmerkingen for dette alternativet. Merk at i dette tilfellet anbefaler vi å merke av for dette alternativet når du konfigurerer den første skriveren slik at du kan bekrefte at hver innstilling fungerer som tiltenkt.
Oppdager automatisk den tilkoblede skriveren, og henter de gjeldende innstillingene.
Når dette alternativet er avmerket og en skriver er koblet til datamaskinen, blir skriveren oppdaget automatisk og skriverens gjeldende innstillinger vises på siden [Gjeldende status].
Merk Merk
Når den tilkoblede skrivermodellen er en annen enn skriveren som vises i [Skriver]-rullegardinlisten, endres de tilgjengelige innstilingene i alle kategorier slik at de stemmer overens med den tilkoblede skriveren.
Endre nodenavn
Tillater hvert nodenavn å endres.
Tilbakestill til standard kommunikasjonsinnstillinger
Returnerer kommunikasjonsinnstillingene til fabrikkens standardinnstillinger.

Hjelp-menyen

Vis frem hjelpen
Viser hjelpen.
Om
Viser versjonsinformasjonen.