5 Verktøy for skriverinnstillinger (for Windows)

Ved hjelp av Verktøy for skriverinnstillinger kan skriverens kommunikasjons- og enhetsinnstillinger angis fra datamaskinen.
Merk Merk
Verktøy for skriverinnstillinger installeres samtidig som annen programvare, for eksempel skriverdriveren.
Verktøy for skriverinnstillinger vises på engelsk som "Printer Setting Tool" i [Kontrollpanel] og på snarveisikonet.

Bruke kommunikasjonsinnstillinger

Med [Kommunikasjonsinnstillinger] i Verktøy for skriverinnstillinger kan informasjon om skriverkommunikasjon angis eller endres når skriveren og datamaskinen kobles sammen med en USB-kabel. Ikke bare kan du endre kommunikasjonsinnstillingene for én skriver, men du kan også bruke de samme innstillingene på flere skrivere.
Viktig Viktig
Før du kobler USB-kabelen til datamaskinen, må du kontrollere at Editor Lite-lampen ikke er tent. Hvis Editor Lite-lampen er tent, trykker du på og holder Editor Lite-knappen inntil lampen slukker.
Kontroller at nettadapteren er koblet til et nettstrømuttak.
Kontroller at skriverdriveren er installert og at den virker.
Koble denne skriveren til en datamaskin med USB-kabel.
Med dette verktøyet kan innstillinger ikke angis over en trådløs LAN-tilkobling.
1
Koble P-touch til datamaskinen.
2
For Windows 10
Klikk på Start-knappen, og deretter på [Verktøy for skriverinnstillinger] under [Brother].
For Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012/2012 R2
På skjermbildet [Apper] klikker du på [Verktøy for skriverinnstillinger].
For Windows Vista / Windows 7 / Windows Server 2008/2008 R2
På Start-menyen klikker du på [Alle programmer] - [Brother] - [Label & Mobile Printer] - [Verktøy for skriverinnstillinger].
Hovedvinduet vises.
3
Velg P-touch-enheten som skal konfigureres, fra rullegardinlisten [Skriver], og klikk på [Kommunikasjonsinnstillinger]. Vinduet [Kommunikasjonsinnstillinger] vises.
4
Angi eller endre innstillingene.

Innstillinger-dialogboks

Bilde
1.
Deaktiver disse innstillingene
Når du klikker i denne avmerkingsboksen, vises Bilde i kategorien, og innstillingene kan ikke lenger angis eller endres.
Innstillingene i en kategori der Bilde vises, vil ikke brukes på en skriver selv om [Bruk] klikkes. I tillegg vil ikke innstillingene i kategorien lagres eller eksporteres når kommandoen [Lagre i kommandofil] eller [Eksport] utføres.
Hvis du vil bruke dem, må du sørge for å tømme avmerkingsboksen.
2.
Elementer
Når [Gjeldende status] er valgt, vises de gjeldende innstillingene i visnings-/endringsområdet for innstillinger.
Velg elementet for innstillingene du vil endre.
3.
Menylinje
Velg en kommando fra hver meny på listen.
Hvis du vil ha detaljer om menylinjen, se Menylinje.
4.
Skriver
Velger skriveren med innstillingene som skal endres.
Hvis bare én skriver er tilkoblet, er det unødvendig å foreta et valg fordi bare den skriveren vil vises.
5.
Nodenavn
Viser nodenavnet. Nodenavnet kan også endres. (Se Verktøy-meny)
6.
Innstillinger-kategorien
Klikk på kategorien som inneholder innstillingene som skal angis eller endres.
Hvis Bilde vises i kategorien, vil innstillingene i den kategorien ikke brukes på skriveren.
7.
Visnings-/endringsområde for innstillinger
Viser gjeldende innstillinger for det valgte elementet. Endre innstillingene etter behov ved hjelp av rullegardinmenyene, direkte inntasting eller andre hensiktsmessige metoder.
8.
Oppdater
Klikk for å oppdatere de viste innstillingene med den siste informasjonen.
9.
Lukk
Avslutter [Kommunikasjonsinnstillinger] og returnerer til hovedvinduet i [Verktøy for skriverinnstillinger].
Viktig Viktig
Innstillinger brukes ikke på skriveren hvis [Avslutt]-knappen klikkes uten å klikke på [Bruk]-knappen etter endring av innstillinger.
10.
Bruk
Klikk på [Bruk] for å bruke innstillingene på skriveren.
Hvis du vil lagre de angitte innstillingene i en kommandofil, velger du [Lagre i kommandofil] fra rullegardinmenyen.
Viktig Viktig
Klikking på [Bruk] bruker alle innstillinger i alle kategorier på skriveren.
Hvis avmerkingsboksen [Deaktiver disse innstillingene] er valgt, brukes ikke innstillingene i den kategorien.