6 Brother P-touch Utility (for Macintosh)

Ved hjelp av P-touch Utility kan skriverens kommunikasjons- og enhetsinnstillinger angis fra Macintosh-datamaskinen når du kobler sammen skriveren og datamaskinen med en USB-kabel.
Merk Merk
P-touch Utility installeres samtidig som annen programvare, for eksempel skriverdriveren.
Viktig Viktig
Før du kobler USB-kabelen til datamaskinen, må du kontrollere at Editor Lite-lampen ikke er tent. Hvis Editor Lite-lampen er tent, trykker du på og holder Editor Lite-knappen inntil lampen slukker.
Kontroller at nettadapteren er koblet til et vekselstrømsuttak.
Kontroller at skriverdriveren er installert og at den virker.
Koble denne skriveren til en datamaskin med USB-kabel.
Med dette verktøyet kan innstillinger ikke angis over en trådløs LAN-tilkobling.

Bruke P-touch Utility

1
Koble P-touch til datamaskinen.
2
Klikk på [Macintosh HD] - [Applications] (Applikasjoner) - [Brother] - [P-touch Utilities] - [Brother P-touch Utility.app].
Vinduet [Brother P-touch Utility] vises.

Innstillinger-dialogboks

Bilde
1.
Printer (Skriver)
Viser skriverens modellnavn.
2.
Innstillinger-kategoriene
Klikk på kategorien som inneholder innstillingene som skal angis eller endres.
3.
Apply (Bruk)
Sender innstillingen for hvert element til skriveren.
4.
Resets the settings to their defaults (Tilbakestiller innstillingene til standardverdiene)
Returnerer alle skriverinnstillinger til fabrikkens standardverdier.
5.
Current (Gjeldende)
Henter innstillingene fra gjeldende tilkoblet skriver og viser dem i dialogboksen.
Exit (Lukk)
Avslutter P-touch Utility.