Koble P-touch til Android™-enheten

Bruk Wireless Direct til å koble din P-touch til Android™-enheten. P-touch fungerer også som et trådløst nettverkstilgangspunkt.

Når Android™-enheten støtter NFC (Near Field Communication)

1
Hvis Wi-Fi-lampen ikke er tent, trykker du på og holder knappen for trådløs modus nede i ett sekund for å slå på den trådløse LAN-funksjonen.
Etter at Wi-Fi-lampen er tent, slipper du knappen. Wi-Fi-lampen blinker.
2
3
Aktiver NFC-funksjonen på Android™-enheten og la enheten berøre NFC-merket på P-touch.
Bilde
Merk Merk
Hvis en dedikert applikasjon ikke er installert på enheten, vises hjemmesiden for Google Play på enheten.
Hvis dette skjer, installerer du en dedikert applikasjon og fortsetter prosedyren fra trinn 3. Se Tilgjengelige applikasjoner for bruk med Android™-enheter.
4
Når Android™-enheten blir oppdaget, slukker NFC-lampen på P-touch et øyeblikk og tennes igjen.