Kabellindningsläge

Skapa etiketter som kan lindas runt en kabel eller ledning med kabellindningsläge. I kabellindningsläge skrivs texten ut som det visas. När etiketten har lindats kan den läsas av från alla vinklar.

Anpassad

Anpassad

Vrid 90

Vrid 90
image
image
  • (PT-E310BT) Vi rekommenderar flexibel id-tape för etiketter av typen kabellindning.

(PT-E510/PT-E560BT) Vi rekommenderar flexibel id-tape eller självlaminerande tape för etiketter av typen kabellindning.

• Flexibel id-tape är inte avsedd att användas som elektrisk isolering. När du lindar flexibel id-tape-etiketter runt objekt, ska objektets (1) diameter vara 3 mm eller mer. De överlappande ändarna på etiketten eller etikettflaggan (2) ska vara 5 mm eller mer.
    image
  1. Tryck på image.
  2. Tryck på image, image, image, eller image för att välja det alternativ du vill och tryck sedan på OK.
    Alternativ
    Beskrivning
    Måttenhet

Välj en av de följande måttenheterna:

Dia(Ø) (anpassad diameter), Längd (anpassad längd), CAT5/6, CAT6A, COAX, AWG, Vrid 90 (roterad 90°)

Värde

De tillgängliga värdena skiljer sig från beroende på måttenheterna du väljer.

Upprepa

Upprepa texten du anger så att den skrivs ut så många gånger som det behövs.

Cross-ID

Välj denna inställning när du skapar Cross-ID-etiketter. imageimage Närliggande information

3. Ange den önskade texten.
  4. Tryck på image.