Kabelflaggläge

I kabelflaggläget kan du skapa etiketter som kan lindas runt en kabel eller ledning och klistras ihop så att båda etikettänderna formar en flagga. I kabelflaggläget skrivs texten ut på båda etikettänder och ett tomrum finns kvar i mitten som kan lindas runt kabeln.
image
image
image
  1. Flagglängd
  2. Kabelns omkrets
Vi rekommenderar flexibel id-tape för etiketter av typen kabelflagga.
  1. Tryck på image.
  2. Tryck på image, image, image, eller image för att välja det alternativ du vill och tryck sedan på OK.
    Alternativ
    Beskrivning
    Layout

Välj den layout du vill använda:

image Samma text skrivs ut på varje block.

image Två olika texter skrivs ut på varje block.

Flagglängd

(PT-E310BT)

Välj utskriftens flagglängd.

15 mm till 200 mm

Flagglängd

(PT-E510/PT-E560BT)

Välj utskriftens flagglängd.

10 mm till 200 mm

Kabeldiameter

Välj kabeldiametern.

3 mm till 90 mm

Orientering

Välj textens orientering (horisontell eller vertikal).

Cross-ID

Välj denna inställning när du skapar Cross-ID-etiketter. imageimage Närliggande information

3. Ange den önskade texten.
  4. Tryck på image.