Skapa en Cross-ID-etikett

Använd funktionen [Cross-ID] för att skriva ut etiketter på vilka textordningen har vänts om.
  • Cross-ID-etikett med en rad

Om du matar in ett utlösningstecken (”/” eller ”\”) i texten skrivs etiketten ut i motsatt ordning så som det visas i exemplet.

1 rad (med kabelflaggläge)

1 rad (med kabelflaggläge)
  • Cross-ID-etikett med flera rader

När du anger flera textrader byts varje rad ut så som det visas i exemplen.

2 rader (med kabelflaggläge)

2 rader (med kabelflaggläge)

5 rader (med kabelflaggläge)

5 rader (med kabelflaggläge)
  1. Tryck på image eller image.
  2. Tryck på image eller image om du vill markera [Cross-ID].
  3. Tryck på image eller image för att välja det alternativ du önskar och tryck sedan på OK.
    Alternativ
    Beskrivning
    Av

Inaktivera Cross-ID-inställningar.

Par

Skriv ut flera serialiserade Cross-ID-etiketter i varje par.

Grupp

Skriv ut flera serialiserade Cross-ID-etiketter i varje grupp.

image
    När du skriver ut en enda Cross-ID-etikett kommer utskriftsresultatet vara detsamma oberoende av om du har valt [Par] eller [Grupp].
  4. Ange den önskade texten.
  5. Välj inställningen Serialisera vid behov.
  6. Tryck på image.