Självlaminerande tape

Relaterade modeller:PT‑E510 / PT‑E560BT
När du sätter i en kassett med självlaminerande tape i skrivaren och trycker sedan på någon av tangenterna på typen av etikettapplikation visas inställningsfönstret för den självlaminerande tapen på LCD-skärmen.
image
image
image
  1. Utskriftsområde
  2. Lamineringsområde
  1. Tryck på image, image, image, eller image för att välja det alternativ du vill och tryck sedan på OK.
    Alternativ
    Beskrivning
    Etikettlängd

Välj den utskrivna etikettlängden.

15 mm till 300 mm

V. förskjutning

Justera textens vertikala position.

Cross-ID

Välj denna inställning när du skapar Cross-ID-etiketter. imageimage Närliggande information

2. Ange den önskade texten.