Överföra fler objekt från datorn till skrivaren (Windows)

När du överför flera objekt med P-touch Editor ska du följa dessa riktlinjer.

Datatyp Högsta antal överförbara objekt Information

Mall

99
  • Varje mall kan innehålla maximalt 50 objekt.
  • Det maximala antalet rader som kan innehålla varje objekt varierar beroende på skrivarmodellen.

Databas

99
  • Endast CSV-filer kan överföras.
  • Varje CSV-fil kan som mest innehålla 255 fält och 65 000 poster.

1. Anslut skrivaren och datorn med en USB-kabel och slå sedan på skrivaren.
  2. Starta P-touch Editor image.

Klicka på Start>Brother P-touch>P-touch Editor eller dubbelklicka på ikonen P-touch Editor på skrivbordet.

*Beroende på datorns operativsystem kan det hända att mappen Brother P-touch inte skapas.

3. Kontrollera att modellnamnet har valts på startskärmen och klicka sedan på Överför.
  4. I fönstret Överför klickar du på Bläddra... och anger de objekt du vill överföra.
    De angiva objekten visas i fillistan.
  5. Se till att de objekt du vill överföra har valts i fillistan och klicka sedan på Överför.
  6. Klicka på OK.
    De markerade objekten överförs till skrivaren.