Hem > Skriva ut etiketter > Skriv ut överförda mallar > Skriva ut överförda mallar från en databas

Skriva ut överförda mallar från en databas

Du kan överföra mallar länkade från en databas skapad i P-touch Editor till märkmaskinen anpassa texten och sedan skriva ut de uppdaterade etiketterna.
  1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Överförda mallar] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja den mall du vill skriva ut och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa [Skriv ut från databas] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image, image, image, eller image för att välja den första posten i intervallet du vill skriva ut och tryck sedan på OK.
    Den första posten markeras på LCD-skärmen.
  6. Tryck på image eller image för att välja den sista postraden i det intervall som du vill skriva ut.
  7. Tryck på OK.
    Mallarna skrivs ut.