Hem > Skriva ut etiketter > Skriv ut överförda mallar > Redigera och skriva ut överförda mallar

Redigera och skriva ut överförda mallar

1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Överförda mallar] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja den mall du vill redigera och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa [Red. etikett (ej sparad)] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att välja det objekt i den mall du vill redigera och tryck sedan på OK.
  6. Redigera objektet och tryck sedan på OK.
    image
    Du kan inte lägga till eller ta bort en radbrytning när du redigerar en överförd mall.
  7. Tryck på Esc för att återvända till föregående skärm.
  8. Tryck på image eller image för att visa [Skriv ut] och tryck sedan på OK.
image
Du kan inte spara dina ändringar i en överförd mall.