Hem > Överföra mallar till skrivaren med datorn (Windows) > Skapa överföringsfiler och överföringspaketfiler (Windows)

Skapa överföringsfiler och överföringspaketfiler (Windows)

Skapa överföringsfiler (BLF) eller överföringspaketfiler (PDZ) med mallar som ingår så att dessa mallar kan användas för andra fjärrskrivare.

Använd P-touch Transfer Manager för att skapa överföringsfiler eller överföringspaketfiler. P-touch Transfer Manager installeras tillsammans med P-touch Editor 5.4., dvs. en tidigare version av P-touch Editor än den version du kanske använder idag. För att ladda ner P-touch Editor 5.4 ska du söka efter det respektive tipset i Vanliga frågor & felsökningsupport.brother.com.

image
Mallöverföringsmetod Filformat
Från en dator P-touch Update Software PDZ
Från en mobil enhet Mobile Transfer Express BLF
  1. Starta P-touch Editor 5.4.
    Klicka på Start>Brother P-touch>P-touch Editor eller dubbelklicka på ikonen P-touch Editor på skrivbordet.

*Beroende på datorns operativsystem kan det hända att mappen Brother P-touch inte skapas.

2. Skapa en mall med P-touch Editor 5.4.
  3. Öppna P-touch Transfer Manager-fönstret från P-touch Editor 5.4.
    Klicka på Arkiv>Överför mall>Överför.

P-touch Transfer Manager-fönstret visas. Mallen överförs till mappen Konfigurationer.

4. Utan att ansluta märkmaskinen till datorn markerar du mappen Konfigurationer i fönstret P-touch Transfer Manager och markerar sedan den mall du vill spara.
    image
    Du kan välja flera mallar samtidigt.
  5. Klicka på Arkiv>Spara överförd fil.
    OBS
    Knappen Spara överförd fil visas när märkmaskinen är frånkopplad från datorn eller när den är offline.
    image
    • Om du klickar på knappen Spara överförd fil efter att du har valt mallen Konfigurationer sparas alla mallar i mappen som en överföringsfil (BLF) eller en överföringspaketfil (PDZ).
    • Du kan kombinera flera mallar i samma överföringsfil (BLF) eller överföringspaketfil (PDZ).
  6. Markera det format för överföringsfil du vill ha i fältet Filformat och ange sedan namnet och spara mallen.
  7. När du använder datorn för att överföra överföringspaketfilen (PDZ) till din märkmaskin ska du använda P-touch Update Software.
    1. Klicka på Start>Brother P-touch>P-touch Update Software eller dubbelklicka på ikonen P-touch Update Software på skrivbordet.
    2. Klicka på Uppdatering av firmware.
    3. Klicka på rullgardinsmenyn Skrivare, välj din skrivare och klicka sedan på OK.
    4. Klicka på Arkiv>Öppna och markera den fil du vill överföra.
    5. Välj den angiva filen från fillistan och klicka sedan på knappen Överför.
  8. När du använder din mobila enhet för att överföra överföringsfilen (BLF) imageimage Liknande ämnen: Överföra mallar som skapats på en dator till skrivaren med en mobil enhet.